Vistas de página en total

jueves, 25 de abril de 2013

FEM EL TALLER DE GAUDIR GAUDÍ

Durant dues sessions de dijous a la tarda hem estat realitzant, com fem cada any, el taller de Gaudir Gaudí amb en Lau i el seu fill.
Hem fet una figura amb fang inspirats en la bugadera que hi ha al viaducte del nostre Parc.
Gaudí estava molt interessat a assegurar una òptima comunicació entre las diferents parts del parc. Amb aquest objectiu, va construir una xarxa de camins, i per connectar els diferents nivells, va construir també alguns viaductes. Aquests camins i viaductes son el de la Bugadera i tres més situats a proximitat de la seva casa al parc.
El camí de la Bugadera mostra una sèrie de diferents pilars a diferents nivells, tots ells construïts amb pedra extreta del propi parc. El porxo està sostingut per una línia de columnes inclinades d'un costat i recolzat a la muntanya de l'altre. El final del porxo està format per un semicercle de columnes a dos nivells. A l'altre extrem del camí, s'hi troba la estàtua de la Bugadera com un altre de tants motius diferents que decoren cada columna.
Els tres viaductes (Inferior, Mitjà i Superior), estan construïts d'una altre manera, ja que únicament es recolzen en columnes, freqüentment inclinades i de formes variades.

Ens ha sortit força bé!! Què en penseu vosaltres?





























No hay comentarios:

Publicar un comentario