Vistas de página en total

miércoles, 27 de febrero de 2013

PROJECTE: UN MÓN DESIGUAL:AJUDEM A MILLORAR-LO?


Activitat 2. N’hi ha que es mouen, n’hi ha que ajuden

En aquesta activitat del projecte estem fent recerca d’informació de diverses ONG per tal de  preparar un informe i participar en un col·loqui sabent escoltar, parlar i sintetitzar tota la informació en un mural.

Fer una anàlisi de les ONG més conegudes.En una segona sessió cada grup va fer  la presentació oral del seu treball.

Treballem el projecte . "Un món desigual:

ajudem a millorar-lo".


Crear una ONG desenvolupant la competència social i ciutadana que genera valors de cooperació, solidaritat, compromís i participació.

El nostre objectiu principal és compartir una feina  ben feta pel plaer de ser útils a la societat i aplicable en un futur.
Volem ser  persones solidàries, conscients dels problemes del seu entorn, dels conflictes mundials i de les conseqüències que se’n deriven.

Aquest projecte va lligat a l’àrea de ciutadania i també amb la diada de la pau que celebrem a l’escola el 30 de gener de cada curs escolar.
Neix a partir d’un informe de l’IDH (Índex de Desenvolupament Humà) i d’un text que parla dels nens soldat a lÁfrica,a partir dels quals es fa una anàlisi de la situació de diversos països, se’n treuen conclusions i s’estableix una hipòtesi per tal d’aconseguir reduir les diferències entre ells.










1 comentario:

  1. Hola, sóc en Luis Andres Correa Castillo. He vist les fotos i m'han aportat molts bons records, també he vist el projecte de la ONG, i m'ha agradat molt. ¡Una abraçada molt forta per tots vosaltres! Us trobo molt a faltar espero tornar-hos a veure.

    ResponderEliminar